Securitate IT

Este vorba despre detalii

Noi îți securizăm afacerea


Frecvența și complexitatea amenințărilor de securitate actuale face protejarea organizație tale să fie mai importantă ca oricând.

Spearhead oferă clienților, de toate dimensiunile, cea mai recentă protecție de rețea prin furnizarea de firewall-uri de ultimă generație, securitate mobilă, monitorizarea comportamentului utilizatorului și controlul accesului privilegiat.

Ești expus!

Hacked

Ești expus


Creșterea amenințărilor securității cibernetice este descurajantă. Cum vă protejați informațiile vitale din interiorul și în afara rețelei? Noi minimizăm riscurile de securitate prin monitorizarea întregii stive IT folosind algoritmi unici și cele mai avansate unelte disponibile pentru a identifica amenințări sau comportamente suspecte. Noi îți putem oferi o monitorizare avansată a comportamentului utilizatorilor și cea mai profundă monitorizare al infrastructurii IT pentru a identifica potențialele probleme înainte de a deveni încălcări ale securității.

Securitate de la un capăt la altul


Oferim protecție globală pentru cele mai recente amenințări. Persoanele fizice, companii și entități guvernamentale pot opera în mod liber și în siguranță. Produsele și serviciile noastre de securitate acoperă medii virtualizate, precum și norul public, privat și hibrid.

UV2 blade