Monitorizare IT

Ești conștient de cât de mult poate costa "downtime-ul" pentru afacerea ta?

Concentrează-te pe afacerea ta

Acum te poți concentra asupra ceea ce este cu adevărat important pentru organizația ta știind că sistemele, aplicațiile și rețelele sunt proactiv monitorizate și orice problemă va fi identificată înainte ca ea să devină critică.


Sistemul de monitorizare Check_MK este o soluție completă de monitorizare IT care oferă o vizibilitate complexă a rețelelor, sistemelor și aplicațiilor indiferent dacă acestea sunt: on-premise, pe domeniu fizic, virtual sau undeva într-un nor.

Concentrează-te pe afacerea ta

Detectare automată a serviciilor

Discovery

Check_MK descoperă în mod automat pe toate sistemele toate elementele care trebuie monitorizate indiferent dacă acestea sunt on-premise sau într-un nor. Această caracteristică unică iți economisește timp și efort considerabil în procesul de configurare.


Cât de mult timp petreci pentru a configura sistemul de monitorizare? Detectarea automată a serviciilor îți oferă o agilitate nemaiîntâlnită în trecut. Cu Check_MK îți poți concentra energia pe lucruri mai importante.


Tu rămâi în control tot timpul, cu cel mai flexibil motor de reguli din domeniu.

Înaltă Performanță

Dobândirea instantă a vizibilității asupra ceea ce se întamplă în infrastructură nu trebuie să creeze o limitare a performanței rețelei. Cu Check_MK performanța nu este afectată datorită eficienței agentului și a componentelor pentru server.


Printr-o proiectare unică poți sta fără griji deoarece Check_MK va ține un ochi vigilent la fel de bine pe 100 sau 100000 de sisteme.

Înaltă Performanță

Bateriile sunt Incluse

Baterrile sunt Incluse

Cu peste 700 de check-uri incluse care se configurează singure și care acoperă metricii cei mai importanți, vei avea rapid tot ce este necesar pentru o întreagă platformă de monitorizare. Toate check-urile suportă descoperire automată a serviciilor ceea ce face extrem de facil producesul de inițializare.


Cu multe check-uri adăugate săptămânal poți sta liniștit că vei putea acoperi și sistemele viitoare.

Subscripții

Spearhead este partenerul Premier Check_MK în România și lucrăm în mod direct cu dezvoltatorii Check_MK pentru a oferi pachetele OMD oficiale cu suport.

Abonații primesc acces la zona securizată de download Check_MK unde se găsesc pachetele oficiale cu toate versiunile a sistemului de monitorizare Check_MK special adaptate pentru a se potrivi cu toate versiunile individuale de Enterprise Linux.

Prețuri

Check_MK se vinde sub forma unei subscripții anuale pe baza a numărului de servicii monitorizate. Un serviciu este o unitate monitorizata, precum un CPU sau un proces de sistem. Prețurile nu includ TVA (dacâ este aplicabil).

3,000 Numărul serviciilor monitorizate

€ 600

7,000 Numărul serviciilor monitorizate

€ 1100

15,000 Numărul serviciilor monitorizate

€ 1800

30,000 Numărul serviciilor monitorizate

€ 2800

60,000 Numărul serviciilor monitorizate

€ 4400

100,000 Numărul serviciilor monitorizate

€ 5800

Dacă aveți nevoie de mai mult de 100.000 servicii vă rugăm să ne contactați

Contracte de support

Ai nevoie de un pic de ajutor cu sistemul de monitorizare Check_MK, inclusiv cu componentele Nagios, OMD, PNP4Nagios sau NagVis?

Lucrăm îndeaproape cu dezvoltatorii pentru a oferi servicii și suport impecabil. De asemenea dezvoltăm și menținem o serie de add-on-uri și plugin-uri. Am fi încântați să discutăm cerințele tale.

Contactați-ne pentru a primi o ofertă personalizată în funcție de cerințele tale specifice.

Documentație

Documentația este un efort open source care sperăm să fie de ajutor. Documentația poate fi găsită aici.

Check_MK via Cloud

Sistemul nostru de monitorizare ChecK_MK este gata de utilizare în câteva minute. Dacă ești în căutare pentru o modalitate rapidă și ușoară de a obține vizibilitate în sistemele și aplicațiile tale iți putem oferi sistemul de monitorizare Check_MK ca un serviciu.

Cu livrarea prin intermediul cloud-ului suntem disponibili în toate colțurile lumii. În doar câteva minute poți obține o vizibilitate granulară a rețelei.

Un demo va fi disponibil în viitorul apropiat, până atunci poți să ne trimiți un email, ne-ar face plăcere să iți arătăm ceea ce am făcut.

Istorial of Werk-urilor

Dezvoltarea software a Check_MK este organizată în așa numitele “Werks”. Un Werk este orice schimbare sau un bug fix care are o influență asupra utilizatorului final.

Jukka Aro [ Fri, 20 Oct 2017 14:52:23 +0000 (16:52 +0200)] 
Prevent useradd failure in chroot

Make sure user does not exist before calling useradd. Necessary as some
builds are executed as root.

Change-Id: I5b9de11068a5650c50ff3993a7f552f346cf9e7b

Tom Baerwinkel [ Tue, 10 Oct 2017 09:23:14 +0000 (11:23 +0200)] 
df.include/size_trend.include: provide function for size trend computation

Generalize the extracted function from df.include for the trend
computation and move it to checks/size_trend.include.

Change-Id: I564bdfb638f4caf0bd6aa5b75d0f8a7b5382450f

Lars Michelsen [ Wed, 31 May 2017 06:14:19 +0000 (08:14 +0200)] 
4753 Inactive browser windows/tabs are not updated until focused again

This change should be a performance improvement to reduce the load of the
sites webserver.

While a Check_MK GUI page is opened in the browser several parts are updating
themselfs in the background, for example sidebar snapins, dashlets and views.

A lot of users open several instances of the GUI in different browser tabs
(or windows) and leave them inactive in the background. They open different
tabs and keep the others in background or even leave their computer running
and just lock their user session.

In such situation the browser keeps updating the page elements even when no
one looks at the information.

We have now implemented a mechanism to detect whether or not a page is
visible or hidden to the user. In later case the updates are stopped until
the user opens the page again, then the updates are immediately done.

This change should be seamless for the user in most cases because the updates
are immediately done when the user focuses the page again, but it might happen
that you see a "grayed out" page for a short time. This grayed out page
visualizes that the information is outdated. If you should see this for several
seconds there is something wrong. But you can always tell your browser to
reload the page which should resolve this.

Change-Id: I6a6f2483aa9fb440f52cbf12c2c5f04ae732c4bf

Lars Michelsen [ Fri, 20 Oct 2017 11:30:42 +0000 (13:30 +0200)] 
notify.log: Refactored livestatus communication

* Use standard livestatus python API
* Marked helper function as private one

Change-Id: I9587a2818550d4b61d100a83a1f5247414b7c362

Lars Michelsen [ Fri, 20 Oct 2017 11:24:40 +0000 (13:24 +0200)] 
Cleanup special case in notification logging: Use LOG core command for nagios too

Change-Id: I0c2a70a08cae904a47c8cdf59860f457dc9f03cc

Lars Michelsen [ Fri, 20 Oct 2017 11:20:58 +0000 (13:20 +0200)] 
make-chroot: check for sudo environment

Change-Id: I33fba713b4cb3bae92ba4625191b1fa56a3060bc

Tom Baerwinkel [ Tue, 10 Oct 2017 07:58:11 +0000 (09:58 +0200)] 
df.include: extract a function for trend computation

Change-Id: Ib1d7da1b70c54c1e97e54cc997059a6edfde8437

Sven Panne [ Fri, 20 Oct 2017 11:03:30 +0000 (13:03 +0200)] 
Make IWYU happy again.

Change-Id: I039ed5c0759c31c39166ca976e8ba72b672eed8d

Lars Michelsen [ Fri, 20 Oct 2017 10:47:10 +0000 (12:47 +0200)] 
5400 Added new permission for baking and signing agents using the bakery

Change-Id: I7473c85f7cc0f84134e1372f0b4eece34d1a05b9

Sven Panne [ Fri, 20 Oct 2017 10:23:15 +0000 (12:23 +0200)] 
5190 The Livestatus command LOG works for the Nagios core now, too.

Previously only the CMC understood the Livestatus command LOG.  This works
for the Nagios core now, too.

Note: For technical reasons the command is available under the name _LOG,
too, when the Nagios core is used, but this name is discouraged when using
Livestatus.  On the other hand: If you use the Nagios command pipe, you have
to use _LOG.  This tiny inconsistency is a bit unfortunate, but it is caused
by the way how Nagios handles custom commands.

Change-Id: Ic90199aeef897d2881fe60b47f0bc94fc559f02a

Lars Michelsen [ Fri, 20 Oct 2017 10:03:15 +0000 (12:03 +0200)] 
Fix chroot msi build and umount at end of do-chroot

Change-Id: Ifc36f6d167cdbc7099a59e9b78458407d3a7256b

Lars Michelsen [ Fri, 20 Oct 2017 09:43:08 +0000 (11:43 +0200)] 
Fixed windows agent build

* Fixed environment processing of su command

* do-chroot: Use chrooted command exit code as final exit code

* Moved CHROOT_NAME to make-agent script

Change-Id: I62a791c431541f08f9ec9f1362bf25a1d9a6dbb9

Lars Michelsen [ Fri, 20 Oct 2017 08:26:31 +0000 (10:26 +0200)] 
Little more consistent formating of seconds in host/service detail view

Change-Id: Ia69f1de0e213b44e98ef93fbb90f2031bc5a75d5

Lars Michelsen [ Fri, 20 Oct 2017 08:14:20 +0000 (10:14 +0200)] 
Minor UI improvements on host/folder edit page

Change-Id: I89868507ada38dcf377b9b4ddcf28c1223dbb9a5

Lars Michelsen [ Fri, 20 Oct 2017 08:07:36 +0000 (10:07 +0200)] 
Cleaned up some hand crafted HTML code

Change-Id: I35fbd360c1929f5e4c19867c1dc6babc5f29d280

Lars Michelsen [ Fri, 20 Oct 2017 07:17:12 +0000 (09:17 +0200)] 
Fixed bug in recently added KILL_SITE_APACHE function

Change-Id: I0dfee10809630e1bf6428491a9e13dfd2fb22abe

Manfred Brunner [ Fri, 20 Oct 2017 07:39:31 +0000 (09:39 +0200)] 
Updated bug entries #3001

Manfred Brunner [ Fri, 20 Oct 2017 07:36:54 +0000 (09:36 +0200)] 
Reserved 10 bug IDS

Lars Michelsen [ Thu, 19 Oct 2017 14:23:39 +0000 (16:23 +0200)] 
Fixed broken test

Change-Id: Iae327ad6d788675924f9d1c2f545cc654515a579

Lars Michelsen [ Thu, 19 Oct 2017 13:45:48 +0000 (15:45 +0200)] 
Updated bug entries #2981

Change-Id: Idb52755c2c4b93c16328942f7dfd0f0d61e8b7ba