VARNISH SOFTWARE – NOUL PARTENER SPEARHEAD SYSTEMS

Începând cu această lună, anunțăm cu entuziasm că avem un nou aliat în misiunea noastră de a oferi performanță digitală înaltă clienților noștri. 

Varnish Software este un pionier în livrarea de conținut digital de înaltă performanță, inclusiv de scalare web, managementul API și distribuire de conținut. Produsele Varnish Software sunt numitori comuni indispensabili printre cele mai populare site-uri și branduri din lume, cum ar fi The New York Times, Vimeo, Tesco, Nikon, și Tesla. Soluțiile Varnish Software sunt alimentate de Varnish Cache, o tehnologie flexibilă unică utilizată de mai mult de 2,5 milioane de site-uri web la nivel mondial. Soluțiile companiei permit organizațiilor să asigure furnizarea de conținut digital, rapid și de încredere, la orice scară, oferindu-le, în același timp, flexibilitatea de a menține controlul asupra conținutului lor și de a-și însuși tehnologia. 

Spearhead Systems și Varnish Software te pot ajuta în viitor în privința consolidării prezenței online, la orice scară și pe orice dispozitiv.