Advanced Business Security
Unfollow the traditional.
50% Reducere!

Suntem de părere că toți clienții noștri trebuie să beneficieze de opțiunea de a testa produsele noastre înainte de a le achiziționa, mai ales când este vorba de securizarea afacerii.

Bitdefender GravityZone

Cu o rețea mondială de 500 de milioane de mașini, Bitdefender deține cea mai extinsă infrastructură din lume pentru livrarea securității. Este cu 100 de noduri peste cel mai apropiat competitor.

Global Protective Network (GPN) de la Bitdefender efectuează 11 miliarde de interogări pe zi și folosește modele inteligente și algoritmi de învățare programată pentru a extrage modele de malware, asigurând protecția în timp real împotriva oricărei amenințări.

Sistemul detectează, anticipează și ia măsuri pentru a neutraliza chiar și cele mai noi pericole din întreaga lume în doar 3 secunde. Acesta actualizează reputația aplicațiilor, a surselor de e-mail și a site-urilor și emite alerte.

Advanced Business Security

Uitați de infestările cu programe periculoase și reducerea performanțelor sistemului cu soluția premiată de protecție și performanță la teste independente.

Folosiți o singură consolă unificată pentru administrarea protecției optimizate pentru desktop-uri și servere, mașini virtuale și fizice, dispozitive mobile și e-mail.

Protejați-vă contra tuturor amenințărilor și vectorilor de atac cu funcția de firewall, detecție a intruziunilor, control al aparatului și filtrare web.

De ce Bitdefender GravityZone Advanced Business Security?


Protecţie eficientă pentru staţii de lucru fizice şi virtuale, servere şi dispozitive mobile. Protecţia pentru Exchange este inclusă fără costuri suplimentare.

Securitatea pentru companii oferită de Bitdefender a câştigat premiul AV-Test Best Performance 2014 pentru protecţie, performanţă şi utilizare. Este singura soluţie care a câştigat până în prezent toate cele 35 de premii VBSpam, Bitdefender a înregistrat în mod sistematic cele mai bune rate de detecţie spam.

Companiile pot utiliza consola de management găzduită în cloud sau o pot instala local. Interfaţa ascendentă, opţiunile granulare şi integrările cu Active Directory, Citrix XenServer, sau VMWare vCenter economisesc timp şi eficientizează procesele de securitate.

Dacă achiziţionezi Bitdefender GravityZone Advanced Business Security până la 30 iunie 2016, beneficiezi de un discount special de 50% din preţul de listă. Discountul promoţiei se aplică şi în cazul proiectelor speciale de tip RENEW, EDU, GOV, CUPG; discounturile speciale nu se cumulează, se aplică discountul cel mai mare. Promoţia este valabilă pentru proiecte cu maxim 1000 de endpoint-uri.

Cea mai bună combinație de protecție, performanță și ușurință în utilizare.

Cel mai mare punctaj general la testele AV-Test pentru soluții pentru companii în 2015

Cea mai bună securitate corporativă în 2015

(Punctaj total obținut pentru protecție, performanță și ușurință în utilizare)

Bitdefender

5.94

Trend Micro

5.78

Kaspersky

5.78

Symantec

5.61

F-Secure

5.47

Intel Security (McAfee)

5.39

...aproape niciun efect advers asupra performanței. Guido Habicht, CEO AV-TEST GmbH

Cea mai bună performanță 2015

(Punctaj mediu de performanță în 2015)

Bitdefender

5.83

Kaspersky

5.42

Trend Micro

5.33

Symantec

5.17

Intel

4.92

Sophos

4.75