ÎNVINGE AMENINȚĂRILE. STIMULEAZĂ PERFORMANȚA. ASIGURĂ CONTROLUL.

GravityZone este prima soluție de securitate dedicată să răspundă corespunzător provocărilor scalabilitatății și performanței cu care se confruntă întreprinderile în prezent. Este creat de la zero pentru medii eterogene și folosește un designe unic. GravityZone unifică controlul mediilor virtuale, fizice și dispozitivelor mobile. Organizațiile au flexibilitatea de a instala oricare dintre cele trei servicii de securitate din cadrul GravityZone: Security for Virtual Environments, Security for Endpoints și Security for Mobile Devices.

Caracteristici și beneficii. Securitate unificată proiectată pentru scalare automată și disponibilitate ridicată.

 • Minimizarea problemelor de performanță, efortului și a costurilor hardware – Spre deosebire de soluțiile care necesită un efort intens pentru a proteja un număr ridicat de terminale, GravityZone poate fi scalat cu ușurință datorită arthitecturii sale de container virtual.
 • Predarea la cheie - Livrat ca și container virtual, Gravity Zone poate fi importat și utilizat pe oricare platoformă virtuală. Acest lucru accelerează procesul de instalare prin simpla încărcare a aplicației virtuale în orice hypervisor.
 • Fluxuri de lucru îmbunătățite și eforuri de administrare a securității reduse – prin consolidarea controlului de securitate pentru terminale fizice, virtualizate și mobile prin Centrul de Control GravityZone unificat, se fluidizează activitățile administrative și se elimină soluțille individuale.
 • Administrare simplificată cu Vmware, Active Directory și integrare Citrix – instalarea și administrarea protecției pentru terminalele fizice, virtuale și mobile sunt mai simple datorită posibilității integrării cu cele mai importante servicii de virtualizare.
 • Tehnologii de protecție și servicii de securitate recunoscute în industrie – GravityZone îmbină protecția extrem de eficientă și optimizată pentru medii virtuale cu tehnologii de securitate pentru terminale care obțin în mod constant premii pentru Bitdefender la cele mai importante teste independente.

Pentru cele mai multe organizații care utilizează tehnologii de virtualizare, securizarea informațiilor a creat mereu un compromis între performanță și nivelul de protecție. Adesea este contra-productivă instalarea softwarelor AV trandiționale în medii virtuale pentru că au un consum mult prea mare de resurse și sunt grele de gestionat atunci când operează pe mașini virtuale. Acest lucru conduce la costuri operaționale mai mari și la o scădere a performanței.

Securitate pentru orice mediu virtualizat

Bitdefender se adresează nevoilor companiilor mijlocii cu Security for Virtualized Environments. Atunci când este instalat în medii VMware, soluția profită de tehnologia vShield Endpoint pentru a scăpa de sarcina principală antimalware asociată cu procesele de scanare și actualizare. Acest model de securitate fără agenți asigură consumul eficient de resurse și o performanță îmbunătățită asigurând companiilor o reducere a costurilor fără a compromite siguranța datelor. Cu toate acestea SVE nu depinde de tehnlogia de virtualizare și se poate adapta unor cerințe dinamice a oricărei infrastructuri virtualizate sau cloud. Combinând mecanismele de „self-learning caching” cu un antivirus foarte ,,ușor” soluția oferă o protecție foarte bine optimizată pe mai multe platforme de virtualizare și sisteme de operare gazdă.

Atinge întregul potențial al virtualizării

Pe baza tehnologiilor de vârf create special pentru mediile virtuale, SVE oferă protecție extrem de scalabilă și cu necesar redus de resurse pe fiecare mașină virtuală, îmbunătățind performanțele și economisind resurse esențiale la nivelul întregului mediu.

 • Acoperire pe multiple platforme – GravityZone – SVE oferă protecție optimizată pe toți hipervizorii cunoscuți - VMware vShield VMware ESXi, Citrix Xen, Microsoft Hyper-V, Red Hat KVM, Oracle VM și multe altele
 • Cele mai bune performanțe în mediile VDI - Conform testelor competitive de performanță realizate de Login Virtual Session Indexer, (Login VSI), GravityZone – SVE are cel mai redus impact asupra aplicațiilor care rulează în medii virtualizate, comparativ cu alte soluții de securitate virtualizate.
 • Reduceri de costuri prin consolidarea superioară a serverului - GravityZone – SVE îmbunătățește consolidarea serverului cu până la 30% comparativ cu rodusele contra programelor antimalware tradiționale, reducând necesarul de hardware și consumul de energie la nivelul organizației.
 • Costuri de administrare reduse - Soluția combină instalarea și administrarea simplificată cu motoarele antimalware și politici de securitate puternice pentru a ajuta la fluidizarea operațiunilor IT, îmbunătățind în același timp conformitatea.

Bitdefender oferă soluția foarte scalabilă Endpoint Security de care au nevoie organizațiile pentru a se proteja împotriva pericolelor malware și web. Ideală pentru companii cu birouri dispersate în mai multe locații geografice distincte, soluția oferă o abordare foarte eficientă pentru a centraliza securitatea IT pentru orice număr de locații distincte și astfel eliminând necesitatea serverelor de management on-premise în fiecare birou.

Flexibilitatea oferită de implementarea containerelor virtuale permite Security for Endpoints să se potrivească pentru afaceri mici, mijlocii și foarte mari… toate pot beneficia de arthitectura modulară și scalabilă GravityZone.

Beneficii Cheie

 • Simplificarea gestionării securității
  Construit special pentru a securiza infrastructurile IT complexe ale afacerilor moderne, soluția simplifică operațiunile de securitate cu politici granulare și raportare în timp real. Consolidând controlul pentru terminalele fizice, virtualizate și mobile în soluția unificată GravityZone se fluidizează managementul securității, reducând timpul necesar pentru a gestiona și menține operațiunile de securitate.
 • Arhitectură cu scalabilitate masivă, disponibilitate prelungită și performanță
  Livrat ca un echipament virtual cu redundanță instalată în interior, Security for Enpoints poate fi scalat cu ușurință să protejeze cele mai extinse întreprinderi. Acest lucru minimizează riscurile și problemele de performanță când se gestionează întreprinderi mari și se reduce semnificativ efortul manual și hardware-ul necesar pentru a susține un sistem de securitate pentru o afacere de o dimensiune foarte mare.
 • Execuție simplă
  Înlocuirea oricărui sistem utilizat la scară largă este adesea văzută ca o sarcină descurajatoare și din acest motiv unele companii au rețineri în a implementa alternative îmbunătățite. Security for Endpoints înlătură aceste probleme și oferă o implementare de container virtual care în mod automat dezinstalează softwarele antivirus vechi care se regăsesc pe sțatiile de lucru și impreună cu integrarea Microsoft Active Directory se ajunge la instalare extrem de rapidă.
 • Set complet de caracteristici
  GravityZone Security for Endpoints oferă mai mult decât protecție anti-malware. Include un firewall dublu-sens avansat, cu funcții de detectare a intruziunilor, antiphising, filtrare web, control web și al utilizatorilor . Această funcționalitate complexă blochează pericole foarte variate atât pentru stații de lucru cât și servere.

Pentru afacerile aflate în creștere, implementarea și managementul software-ului de securitate este adesea costisitoare și consumatoare de resurse, în mod special când se dispune de un personal IT redus și fără experiență în securitate.

Extinde politicile de securitate la dispozitivele mobile

Bitdefender Security for Mobile Devices introduce o abordare holistică a securității mobile care permite organizațiilor să mențină conformitatea, reducând, în același timp, intervenția și efortul IT. Puternic integrată în GravityZone Control Center, nu este “doar o altă soluție” care suplimentează activitatea administratorilor. Din aceași platformă de management folosită pentru controlul securității a terminalelor din mediile fizice și virtuale, puteți pune în picioare politici de securitate pentru telefoane mobile doar în câteva minute.

Serviciile de securitate pentru dispozitivele mobile moștenesc toate beneficiile ale arhitecturii unice Bitdefender GravityZone. Le oferă administratorilor uneltele de a extinde cu ușurință politicile de securitate către orice număr de dispozitive Android sau iOS, protejândule astfel de acces neautorizat, programe periculoase sau de pierderea unor date confidențiale.

Beneficii Cheie

 • Securitate unificată pentru reducerea cheltuielilor administrative
  Soluția Bitdefender a fost creată pentru a susține adoptarea controlată a conceptului dispozitivelor personale (BYOD) prin consolidarea politicilor de securitate în mod consecvent pe dispozitivele tuturor utilizatorilor. Prin urmare, dispozitivele mobile sunt controlate și informațiile confidențiale de pe acestea sunt protejate. Povara administrativă este redusă prin actualizarea permanentă a stării dispozitivelor conforme și neconforme.
 • Tehnologie antimalware clasată pe locul întâi
  Scanarea la cerere contra programelor periculoase este inclusă pentru dispozitivele Android, pentru a asigura faptul că acestea nu includ coduri periculoase. Scanarea este acționată automat după introducerea unui dispozitiv de stocare mobil sau la fiecare instalare a unei noi aplicații. Scanarea detectează programe periculoase Android pentru a nu permite utilizatorilor mobili să distribuie fișierele infestate altor utilizatori din interiorul sau din exteriorul organizației.
 • Phenomenul (BYOD – Bring your own device)
  Unul din problemele cele mai întâlnite pentru afacerile moderne este fenomenul BYOD. Când angajații își cumpără propriile echipamente mobile și le duc la serviciu, poate preferă șă le aibă “rooted” sau “jailbroken” pentru mai multă flexibilitate sau pentru a instala software care nu a fost făcut disponibil în magazinele oficiale de aplicații. Angajații s-ar putea să nu fie conștienți că acțiunile lor pot compromite securitatea propriilor echipamente cât și a datelor confidențiale ale firmei. Prin înlăturarea restricțiilor interne, angajații își expun echipamentele la coduri periculoase care pot înainta mailurile firmei sau transmite liste de clienți către concurenți. Drept rezultat multe companii au decis să împiedice echipamentelor jailbroken sau rooted să acceseze datele sau rețeau companiei. Bitdefender susține inițiativele BYOD prin administrarea centralizată a politicii de securitate pentru iPhone, iPad și dispozitive Android cu acțiuni predefinite aplicabile în cazul dispozitivelor neconforme, cum ar fi respingerea accesului la serviciile corporative, blocarea permanentă a dispozitivului sau chiar ștergerea datelor de pe acesta în cazul în care a fost “rooted” după ce a fost furat.

Noul Bitdefender Small Office Security reunește performanța și detecția de top cu simplitatatea și eficiența instalării și controlului de la distanță prin consola de management de tip cloud.

Soluția protejează PC-uri și Mac-uri, stații desktop și servere și previne întreruperile în derularea afacerii și pierderea de date. Acesta este conceput pentru companiile cu până la 250 de locuri, și include o versiune on-premise, care este disponibil pentru clienții care preferă să găzduiască componentele de management local.

 • Reduce costurile
  Gata cu configurarea și întreținerea serverelor, gata cu actualizările și patch-urile de implementat. Și cel mai important, nu trebuie să cumpărați echipamente hardware scumpe.
 • Este ușor de administrat
  Nu trebuie să fii administrator IT pentru a administra Small Office Security. Oricine poate instala software-ul nostru de securitate în câteva minute pe toate calculatoarele din rețeaua dumneavoastră.
 • Cea mai bună protecțieBitdefender a fost clasat în mod constant software-ul de securitate numărul 1 de către evaluatori independenți cum ar fi AV Test și AV Comparatives.